banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Aytan Tosun..!
banner98

İskele Belediyesi’nin himayelerinde DİSC FM sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya 12 kişi katıldı.
 

800 TL’LİK BÜYÜK ÖDÜL AYTAN TOSUN’UN
 

Tamamen yağlı olan direkten bayrak kapmak için mücadele eden 12 kişi, hem eğlendi, hem de eğlendirdi. İzleyenlere keyifli ama bir o kadar da heyecanlı anlar yaşattı. İskele Boğaz Park Alanı’nda düzenlenen ve çok çekişmeli geçen yağlı direkten bayrak kapma yarışmasını kazanmayı başaran Aytan Tosun 800 Türk Liralık ödülün de sahibi oldu.
 

DALMA YARIŞMASININ GALİBİ AHMET TOKGÖZ
 

Yağlı Direk Bayrak Kapma Yarışması içerisinde olmazsa olmazlar arasında yer alan ve 5 kişinin katıldığı dalma yarışması da keyifle izlendi. İzleyenlere de keyifli anlar yaşatan yarışmanın galibi ise Ahmet Tokgöz oldu. Tokgöz, 400 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.
 

BAYRAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
 

Günün sonunda Bayrak Kapma Yarışması ve Dalma yarışmasının kazananlarına para ödülü ve kupaları takdim edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katkılarından ötürü, DISC FM Direktörü Semih Bayramoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Aytan Tosun..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75