banner108
Öne Çıkanlar Cihangir baktı..! (0-2) Kemal teklif bekliyor..! Piro DAÜ Hentbolda Kupa Canavarı GG.. (3832)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Amcaoğlu-Özeren..!
banner98




Altı haftadır devam eden turnuvada, bu hafta yapılan karşılaşmalarda da birinci gelen Faik Amcaoğlu-Salim Özeren çifti turnuvanın da şampiyonu oldu. 6. hafta karşılaşmalarında ikinciliği Sezgin Şimşek-Mustafa İmamoğlu alırken, Akın Aşıkcan-Osman Sunisioğlu çifti ise üçüncü oldu. En yüksek sayıyı Cemal Kozansoy atarken (140),  En Az dartsta bitiren Faik Amcaoğlu - Salım Özeren çifti oldu (15 ok). Sezgin Şimşek ise En yüksek sayıda bitiren (90) ve Göbekten Finish ödülünü kazandı.


Turnuvanın sonunda, şampiyon Faik Amcaoğlu -Salım Özeren olurken, Akın Aşıkcan-Osman Sunisioğlu çifti ikinci, Savaş Şimşek-Mustafa Awwad çifti ise üçüncü oldu. Dereceye girenleri ödülleri Mesarya darts Birliği Başkanı Cemal Göçmen Gezdigeldi tarafından verildi. 


Bu arada Turnuvanın 2.’si olan Akın Aşıkcan-Osman Sunisioğlu çifti kazandıkları para ödülünü,  13 Ekim 2017’de Cihangir’de yapılacak olan Lösemili Çocuklar Yararına Darts Turnuvası’nda, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlamaya karar verdiklerini söyleyerek, vakfa destek belirttiler. 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75