banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Samani; “Ortamın Güvenli Hale Gelmesini Bekleyeceğiz”
banner98

Koronavirüs salgını öncesinde göreve geldiklerini kaydeden Hasan Samani “biz Şubat ayı sonunda göreve geldik. Göreve geldikten iki hafta sonra salgın süreci başladı ve herhangi bir etkinlik yapamadık. Bu sürede yönetimdeki arkadaşlarla neler yapabileceğimizi konuşarak yol çizmeye çalıştık” dedi.

Samani Satrancın iki sporcu arasında 30-40 santim mesafe ile oynandığına dikkat çekerek “hernekadar çalışmalara izin verilse de biz bu sürenin daha güvenli bir duruma gelmesine kadar müsabaka yapma niyetinde değiliz” diyerek sağlığın önemine vurgu yaptı.

Samani online müsabakalar konusunda ise birtakım düşünceleri olduğunu belirterek “satranç müsabakalarını online platformlar üzerinden oynatabiliyoruz ancak konu bilgisayarla olduğu çin yanlış hamlede bilgisayar buna izin vermiyor. Dolayısıyla tam anlamı ile bir müsabaka olmuyor. Satranç aynı samanda hakemle oynana bir oyun. Online müsabakada hakem yok. Bunları değerlendirip bir karar vereceğiz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75