banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sait Erkmen Anı Turnuvası Tamamlandı..!
banner98
 




Girne Belediyesi Tenis Kulübü’nün düzenlediği “1. Sait Erkmen Anı Turnuvası” dün akşam tamamlandı. Heyecan dolu maçların yer aldığı, Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda 06 – 12 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Girne Belediyesi Tenis Federasyonu onaylı turnuvada dereceler belirlendi. 

Kategorilerine göre ödül alanlar:

Büyük Erkekler kategorisi birincisi Florin Sorodoc, ikincisi Kemal Türker,

Büyük Kadınlar kategorisi birincisi Melin Önkaya, ikincisi Vivien Lordache,

30+ Bayanlar birincisi Şafak Güzoğlu, ikincisi Meryem Birkan,

40+ Bayanlar birincisi Mine Altay, ikincisi İpek Civisilli,

35+ Erkekler birincisi Özgü Samioğlu, ikincisi Çağakan Kansu.


Girne Belediyesi Tenis Kortlarında yer alan maçlar sonrası düzenlenen seremoniye Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı katılarak birer konuşma yaptılar. Merhum Sait Erkmen’in ailesi ve arkadaşlarının da hazır bulunduğu ödül töreninde konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Erkmen’le iyi bir dostlukları olduğunu, insan biriktirmeyi seven yapısı ile her zaman güzel duygularla anılacağını belirterek gençlerin tenis sporunda motivasyonunu artıracak böylesi anlamlı turnuvanın düzenlenmesinde katkısı olan başta ana sponsor Kuzey Kıbrıs Turkcell, diğer sponsorlar, Girne Belediyesi Tenis Kulübü ve Tenis Federasyonu’na teşekkür etti. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu da gerçekleştirdiği konuşmasında kulübün kuruluşu ve kaydettiği aşamalara önemli katkıları olan Sait Erkmen anısına düzenlenen turnuvasına katkı koyanları kutladı.

“Çok iyi anılar bırakmış”

Gecenin son konuşmasını yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, gıyaben tanıdığı Sait Erkmen’in Kuzey Kıbrıs Turkcell’e unutulmaz hizmetler verdiğini anımsatarak şöyle devam etti. “Birinci ölüm yıl dönümünde ailesini ziyaretimizde ve tenis turnuvası gündeme geldiği andan itibaren içtenlikle bu turnuvanın gerçekleşmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağımız yönünde karar almıştık. Biz bu turnuvanın sponsoru değiliz. Biz bu turnuvayı, Sait arkadaşımıza şirkete kattıkları, insanlara hissettirdiklerinden dolayı canı gönülden yapılan bir görev olarak addediyoruz. Bu şirket olduğu sürece biz bu turnuvaların devamı için ne gerekiyorsa yapacağız. Kısa bir hayat ama gerçekten bu kadar iyi anılar bırakmak da her faniye nasip olmuyor. Başta ailesine sabırlar diliyorum, saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. Bize bu şansı verdiğiniz için tekrar teşekkürler.”

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75