banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sabah egzersizi yaptılar..!
banner98

Final Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), UNICEF tarafından kabul edilen “20 Eylül Uluslararası Üniversite Spor Günü” bağlamında, Girne Montessori Okulu’nda idi. Sabah saatlerinde okul bahçesinde toplanan öğrencilere gruplar halinde, Final Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencisi Seda Çandır tarafından müzikli pilates ve egzersiz hareketleri yaptırıldı. Etkinlikte Final Üniversitesi BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taner Erdoğan ve Girne Montessori Okulu Müdürü Nishat İkbal ile okul öğretmenleri hazır bulundu.

Etkinlikte sporun, hareket etme alışkanlığının ve sağlıklı beslenmenin önemine dair bilgi veren Final Üniversitesi BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taner Erdoğan, yeni akademik yıla “Sağlıklı beslen, sağlık için hareket et” anlayışını benimseyerek başladıklarını ve tüm öğrencilere bu tür faydalı alışkanlıkların kazanımı adına Üniversite olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Etkinliğin ev sahibi Kıbrıs Montessori Okulları Eğitim Koordinatörü Hatice Düzgün ise, Final Üniversitesi’ni 20 Eylül Uluslararası Üniversite Spor Günü etkinliğinde ağırlamış olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Sabah Egzersizi Yaptılar..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75