banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Rekora kulaç attılar..!
banner98

Su Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Kulüpler Arası yüzme yarışları dün tamamlandı. İki gün boyunca Lefkoşa Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenlerde yetkililer tarafından verildi.

Yıldız erkekler Yıldız kızlar, genç erkekler ve genç kızlar kategorilerinde yapılan yarışlarda ikinci gün sonuda Yakın Doğu Üniversitesi tüm kategorilerde birinci oldu.

İlk gün 7 rekor

İlk gün yapılan yarışlarda erkekler 400 Metre Serbest kategorisinde Emre Ersoy ve Hüseyin Çakır yaş rekoru kırarken Doğukan Ulaç KKTC rekoru kırdı.

Erkekler 200 metre Kurbağalama kategorisinde Yiğit Bezgin yaş rekoru kırarken Buğra Buba KKTC rekoru kıran sporcu oldu.

Erkekler 4X50 Metre karışık kategorisinde Emre Ersoy, Buğra Buba, Buğra Korahan ve Doğukan Ulaç’tan oluşan YDÜ takımı yeni KKTC rekorunun sahibi oldu.

Kadınlar 400 metre serbest kategorisinde ise Özgül Çetin hem yaş hemde KKTC rekorlarının sahibi oldu.

Dün 6 rekor kırıldı

Dün gerçekleştirilen yarışlarda ise kadınlar 50 metre serbest kategosisinde Özgül Çetin, erkekler 50 metre kelebek kategosinde Emre Ersoy, erkekler 200 metre kategorisinde Rüzgar Maneoğlu ve Enes Kansız, kadınlar 200 metre serbest ve kadınlar 200 metre kelebek kategorilerinde de Özgül Çetin rekor kırdı.

Yıldız Erkekler

  1. YDÜ
  2. Ares Spor Kulübü
  3. Tüfekçi Spor Kulübü

Yıldız Kızlar

  1. YDÜ
  2. Ares Spor Kulübü
  3. Levent Yüzme Kulübü

Genç Erkekler

  1. YDÜ
  2. Ares Spor Kulübü
  3. Bluefin Yüme Kulübü

Genç Kızlar

  1. YDÜ
  2. Bluefin Yüme Kulübü
  3. Ares Spor Kulübü

banner116
Anahtar Kelimeler:
Rekora Kulaç Attılar..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75