banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Protokol İmzaladılar..!
banner98




        KKTC Kickboks Federasyonu ile TC Muaythai Federasyonu arasında İşbirliği Protokolü imzalandı. Geçtiğimiz gün KKTC Kickboks Federasyonu’ndan Başkan
Niyazi Demirel, Genel Sekreter Mehmet İngenç ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Nusret ile TC Muaythai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

       Spor Dairesi Müdürüne yapılan ziyaret sonrası Türkiye Cumhuriyeti Muaythai Federasyonu adına Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kickboks Federasyonu adına Federasyon Başkanı Niyazi Demirel arasında, Spor İşbirliği Protokolü imzalandı. Lefkoşa’da Spor Dairesi Müdürlüğü’nde, yapılan İmza töreninde Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve Spor Dairesi Dış İlişkiler Sorumlusu Sertaç Bozatlı hazır bulundu. 17 Maddeden oluşan İşbirliği Protokolü, Muaythai sporu ile ilgili iki federasyon arasında yardımlaşma ve işbirliği öngörüyor.

         Spor Dairesi Müdürlüğü ziyaretinin ardından iki federasyon yetkilileri TC Büyükelçiliği Spor İşleri Sorumlusu Semattin Öztürk'e yapılan nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette KKTC Kickboks Federasyonunun yaptığı çalışmalar ve iki ülke Federasyonları arasında imzalanan Spor İşbirliği Antlaşması hakkında bilgi verildi.

     

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75