banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Profesörlerden Tam Destek..!
banner98

TC Lefkoşa Büyükelçiliği’nde gerçekleşen ziyarette iki profesör, Mithat Tekçam’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

KKTC GENÇLİĞİ VE SPORU ADINA TARİHİ FIRSAT

Erol ve Acar, “TC-KKTC Gençlik ve Spor Alanlarında İşbirliği Anlaşması” ve buna bağlı olarak “Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına tarihi bir fırsat olduğunu ifade ettiler.

PROFESÖRLER ANLAŞMAYA TAM DESTEK BELİRTTİ

Gerek Türkiye’de gerekse de ülkemizde bugüne kadar spor alanında yapmış oldukları çalışmalarla gündeme gelen ve bu konularda uzman kişiler olan iki profesör, bu önemli anlaşmaya tam destek verdiklerini belirttiler.

FAYDALARI SPOR KAMUOYUNA ANLATILMALI

Profesörler, KKTC’ye gençlik ve spor alanında çağ atlatacak bu işbirliğinin faydalarının spor camiasına çok iyi anlatılmasının gerekliliğine de dikkat çekerken bu konuda kendi üzerlerine düşen görevler var ise yardımcı olmaya da hazır olduklarını söylediler.

TEKÇAM, EROL VE ACAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Mithat Tekçam, profesörlerin bu konuya karşı bakış açıları ve destek sözlerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek Prof. Dr. Ali Emre Erol ve Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar’a hem ziyaret hem de konuyla alakalı ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75