banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu ''Biz Gayrı Yasal Hiçbişey Yapmıyoruz''..!
banner98

Piskobulu basına gönderdiği belgelerle tesisleşme konusunda büyük bir adım atılacağını ve bunu yaparken de tüm masrafın Doğan Türk Birliği kulübü ve camiası tarafından karşılancağını açıkladı.

Haklıyız

Piskobulu açıklamasında “çok bağıran haklıdır mantığında değil kucaklayıcı olma mantığında devam edeceğiz” diyerek haklı olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Piskobulu basına gönderdiği yarıda şu ifadelere yer verdi “son günlerde Girne Avcılık Atıcılık ile yaşamış olduğumuz karmaşa ile ilgili bugün tüm yasal belgeleri mahkeme kararını protokolü bakanlar kurulu kararını ve projemizi DTB sayfamızdan yayınlayacağımızı bilgilerinize getirmek isterim . Yapılan hiç bir şey gayrı yasal değildir. Sonuçta KIBRIS gençliğine kazandırılacak bu projeyi daha çok bağıran haklıdır mantığında değil kucaklayıcı olma mantığında devam edeceğiz. Gerekli hassasiyeti gösterip tüm hızı ile projemize devam edeceğiz. “

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75