banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci “Olgunlaşan bir takım olmak için ilerliyoruz’’
banner98

Mağusa Türk Gücü’nün hücum gücünü bildiklerini ve özellikle Dinopeter’i adam adama savunmadan çok, alan savunmasıyla durdurmayı plandıklarını belirten Emre Perçinci, bu konuda başarılı olduklarını söyledi. Okafor’un performansının eleştirildiğini ancak kendisinin Okafor’dan memnun olduğunu, taktiksel olarak Yusuf Beyazi ve Halil Uçar’ı Okafor’la devre dışı bırakmayı planladıklarını ve bunda da bekledikleri sonucu aldıklarını belirtti.

Stoperler Okafor’a yoğunlaşınca bire birde etkili oyuncuları Asare ve Osie’nin Yasin Kurt ile Mehmet Erol’a karşı etkili olabileceğini düşündüklerini belirten Emre Perçinci, bu konuda da tam olarak istediklerini aldıklarını söyledi. Kendileri açısından en büyük sıkıntının Adil’in oyuna sonradan dahil olması olduğunu vurgulayan başarılı teknik adam, Berkem ve Taner’i Mehmet Erol- Yasin Kurt savunma bekleriyle karşı karşıya gelmesini çok tercih etmediklerini ancak Adil’in sürekli kanatlardan yaptığı bindirmelerin sıkıntı yarattığını ve 15-20 dakikalık bölümde bocaladıklarını belirtti. Sonrasında ise bu baskının altından kalkarak kazanmayı bildiklerini vurgulayan Perçinci, K.Kaymaklı’nın olgunlaşan bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini açıkladı.

Sezona başlarken puan tablosunun üst yarısında yer almak istediklerini ve kupada finali hedeflediklerini belirten Perçinci, ligin hala oturmadığını, şampiyonluğa oynayacak ekiplerin tam olarak beklenilen performansa ulaşamadığını, şu an şampiyonluğu telaffuz etmenin pek doğru olmadığını, ilk devrede oynayacakları 10 karşılaşmadan sonra eğer ki puan olarak bu yarışı içerisinde yer alırlarsa yönetim ile bu durumu değerlendirebileceklerini ancak şu an her maçı tek tek ele alıp 3 puan için sahada yer alacaklarını vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75