banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pedallar, Ortak mücadele için dönecek..!
banner98



Lisanslı ve Amatörlere yönelik parkurlar düzenlendi, 5’inci Dağ Bisikleti Yarışı, KKTC Bisiklet Federasyonu, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve BRTK işbirliğinde Pazar günü, BRTK binasının bulunduğu ormanlık arazide düzenleniyor. Bisiklet yarışı için lisansılar ve amatörler olmak üzere iki düzenleme yapıldı. Lisanslılar için 6 kategori belirlendi.

Hızal

BRTK binasında düzenlenen basın toplantısında Yarış hakkında basına bilgi verildi. BRTK adına Raif Hızal yaptığı açıklamada, BRTK’nun sportif faaliyetlere her zaman destek vermeye özen gösteren bir kurum olduğunu, bu yılki Dağ Bisikleti Yarışı’na Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun sponsor olmasının Yarışa ayrı bir anlam kattığını söyledi.

Palaz


KKTC Bisiklet Federasyonu adına Dağ Bisikleti Yarışları Koordinatörü Erdal Palaz ise, 5’inci Dağ Bisikleti Yarışı için lisanslı yarışçılara yönelik zor şartlardan oluşan bir parkur hazırlandığını, amatörler için de farklı bir parkur hazırlandığını ifade etti.

Karaokçu


Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ise, Komisyonun çalışmalarında genç ve çocukların doğru alanlara yönlendirilmesine çok önem verdiğini, bu çerçevede Komisyona farklı alanlardan işbirliği teklifleri geldiğini kaydetti. Ailelerde “çocuğumu gönderebileceğim sosyal aktivite yok” şeklinde bir yaklaşım yerleşmeye başladığını ifade eden Karaokçu, ancak genç ve çocuklarda spor ve sanat alanında pek çok aktivite bulunduğunu söyledi. Karaokçu, “Çocuklarımızı ne kadar spor ve sanatsal aktivitelere yönlendirebilirsek, kötü alışkanlıklardan o kadar uzaklaşırlar” dedi.

Yarış Kategorileri


Lisanslılar yarışı Pazar saat 08.30’da başlayacak. Yarış sonucu Yıldızlar A, Yıldızlar B, Genç, Elit, Master ve Bayan klasmanlarında değerlendirilecek. Amatörlere yönelik yarış saat 09.30’da başlayacak. Kategoriler kayıtlara göre belirlenecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75