banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pedallar Long Beach’te Döndü..!
banner98

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin önünden Başkan Mehmet Harmancı’nın katılımıyla fodepar formatında başlayan yarış, İskele Long Beach bölgesinde sona erdi.

Yavaş tempoda şehir dışına kadar pedallayan sporcular gerçek startın verilmesinin ardından kategorileri göre 123, 63 ve 23 km’lik parkurlarda mücadele ettiler.

Büyük parkurda Elit kategorinin birincisi Green Pedal Takımı’nın yeni transferlerinden İzzet Sahin İçen olurken, Genç kategorinin birincisi Velo Cypri takımından Şevket Hançerli oldu.

Orta parkurda Master 1 kategorisinde A Takımı’ndan Mehmet Sevinç, Master 2 kategorisinde BSD Takımı’ndan Ali Şekerci, Kadınlar Kategorisinde MGA Takımından Sevinç Yıldız ve Yıldız A kategorisinde MGA Takımı’ndan Çağın Tosun birinci olarak tamamladı.

Yıldız B kategorisinde ise, Panara Yarışı’nın da galibi A Takımı sporcusu Salih Konar yine lider olarak tamamladı.

2019 SEZONU BİSİKLET HAKEM KURSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Spor Dairesi ve Green Pedal Cycling’in katkılarıyla Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 3 günlük Bisiklet Hakem eğitimi 14-16 Haziran tarihlerinde başarıyla tamamlandı.

Kursiyerler Pazar günü Long Beach Yarışı’nda ilk hakemlik deneyimlerini yaşadılar. Türkiye Bisiklet Federasyonu hakemlerinden UCI Elit Ulusal hakem Koray Cantez ve ulusal hakem Fuat Akçay tarafından verilen eğitimde, hakem adaylarına en güncel ve kapsamlı bilgiler verildi.

Haftasonu düzenlenecek eğitim sınavının ardından, kursiyerler hakem lisanslarını alıp yarışlarda görev almaya başlayacaklardır.

Bisiklet sporu adına bu tür eğitimlerin sürekli olarak yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Şenova, yıl içerisinde bu tür eğitimlerin sık sık yapılacağını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75