banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pazartesi Mecburi Toplantıya Çağırıldılar..!
banner98

Çarşamba akşamı yapılan çağrıya 12 Federasyonun gelmesi ve çoğunluk olmadığı için de karar alamayan spor federasyonları, Komisyon başkan Sertaç Bozatlı tarafından Pazartesi yeniden toplantıya çağrıldı.

Daha önce yapılan toplantıda çoğunluk olmaması nedeniyle herhangi bir karar alamayan federasyonların, Pazartesi günü Başbakan Ersin Tatar’ın atamasıyla başkanlığa getirilen Sertaç Bozatlı tarafından tek gündem maddesi ile toplantıya çağrıldığı öğrenildi. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantı saat 17.00’de başlayacak.

Divanın oluşmasından sonra federasyonlar kendilerini temsilen Spor İhtisas Komisyonu’na gidecek iki üyeyi seçecek. Toplantıda başka gündem maddesi bulunmazken bu toplantıya tüm federasyonların katılması bekleniyor.

Spor İhtisas Komisyonu’na Başbakan tarafından atanan 4 kişinin yanında Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği temsilcisi, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi ve Genel Yönetim Kurulu temsilcisi ile birlikte iki federasyon temsilcisinin de önümüzdeki hafta açıklanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75