banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Paraşut’ta Dünya Şampiyonası Başlıyor..!
banner98

 




Hava Sporları Federasyonu şampiyona ile ilgili dün basın toplantısı düzenleyerek detayları basınla paylaştı. Lefkoşa Merit Hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Hava Sporları Federasyonu başkanı Zeki Ziya bu organizasyonun bir ekip işi sonucu ortaya çıktığını belirterek katkı koyan herkese teşekkür etti.



Basın toplantısında Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı adına Ali Orçan, Türk Hava Kurumu adına Bekir Akyüz ve organizasyonun sponsorlarından Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu birer konuşma yaptılar. Organizasyonda görev yapan Alternatif Sporlar Derneği Başkanı Umut Akçil ve Hava Sporları Federasyonu Yamaç paraşüt Birim Sorumlusu Cemal Direkçi organizasyonla ilgili bilgiler aktardı. Yarın Girne Belediyesi önünde kortej yürüyüşü ile yarışmaya katılacak sporcular Girne’yi gezecek ve konser alanında ilk günün heyecanını yaşayacaklar. Organizasyonda ilk uçuşlar Cuma sabah gerçekleştirilecek.



Arnavutluk, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Honk Kong, Hindistan, Endonezya, Kuzey Kore, Kosova, Makedonya, Malezya, Hollanda, Romanya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Singapur, Slovenya, İngiltere, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan 120 civarında sporcunun yarışacağı organizasyon 3 gün boyunca Tatlısu bölgesinde yapılacak. Yarışmacılar üç gün boyunca toplamda 6 sorti uçuş gerçekleştirerek hedef en yakın noktaya inmeye çalışacak. 6 sorti sonunda ortaya çıkacak derecelere göre ilk 3 de belirlenmiş olacak. Yarışma sonunda düzenlenecek törende dereceye girecek olanlara ödülleri yetkililer tarafından verilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75