banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pandemiye Rağmen Milli Gurur..!
banner98

KKTC Atletizm Federasyonu’nun milli atletleri Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın, 19-20 Eylül tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenecek olan Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yarışacak. Savaşkan ve Aydın geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılı sonuçlar sonrasında Türkiye milli takımına seçildi. Atletlerimiz bugün (17 Eylül Perşembe), organizasyona katılmak için kafileyle birlikte Romanya’ya hareket etti.

4-5 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Buse Savaşkan yü ksek atlama branşında 1.79’luk derecesi ve Tuğba Aydın ise uzun atlama branşında 5.79’luk derecesi ile Türkiye şampiyonu olmuştu.

Samani: Sporcularımızın uluslararası alanda yer almalarının gururunu yaşıyoruz

KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani yaptığı açıklamada sporcularımızın pandemi dönemine rağmen uluslararası alanda yer almalarının gururunu yaşadıklarını belirtti. Samani, “Zor zamanlar geçirdiğimiz bu pandemi döneminde federasyonlarımıza, kulüplerimize ve sporcularımıza destek olunduğu zaman uluslararası alanda sporcularımızın yer alabileceklerini ve başarılı olabileceklerini görüyoruz. Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın’a Balkan Atletizm Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75