banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özılgaz “Şampiyonluğa Uzanmak İstiyoruz”
banner98

Özılgaz: “Günden güne uyumumuz artıyor”

“UKÜ Spor Kulübü olarak KKTC Basketbol Federasyonu Kadınlar Ligi’nde lider olarak mücadele etmenin gururunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Ayşe Günerman Özılgaz, “Şu ana kadar ligde 5 maç yapmış bulunmaktayız. Oynadığımız bu beş maçın değerlendirmesini yapacak olursak sporcularımızın günden güne birbirleri ile olan uyumlarının arttığını görüyorum ve bu bizi daha hızlı bir takım haline getiriyor” ifadelerini kullandı.

“Eksiklerimizi iyileştirerek şampiyon olmak istiyoruz”

Hedeflerinin güncel basketbol oynamak olduğunun altını çizen Özılgaz, “Şu an için oynadığımız basketboldan memnunum. Hedefimiz lig şampiyonluğu. Planlı, programlı bir şekilde eksiklerimizi daha iyileştirerek lig şampiyonluğuna uzanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75