banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Hamitköyün Yeni Gözbebeği Hasan Sakallı.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özgür:’’Müthiş bir organizasyona imza atıldı’’
banner98

 



Geçtiğimiz hafta yapılan ve 3 gün süren organizasyonu başarı ile tamamlayan Bisiklet Federasyonu başkan ve ekibi Maliye Bakanı Birikim Özgür’e yarışa özel hazırlanan anı t-hsirtinden hediye verdi ve desteğinden ötürü teşekkür etti.

Maliye Bakanlığı’nda gerçekleşen ve müsteşar Ahmet Havutçu’nun da bulunduğu kabulde konuşan bakan Özgür, “Hızlı bir şekilde müthiş bir organzasyona imza atıldı. Topluma büyük bir moral oldu” dedi.

 

ÖZGÜR: LAF DEĞİL, İŞ ÜRETİLMELİ

 

Maliye Bakanı Birikim Özgür, heyeti kabulünde şu şekilde konuştu:

“Hızlı yaşanan süreçte biz de bakanlık olarak yapabileceğimiz katkıları yaptık, gümrük noktalarında talepleri karşılamaya çalıştık. 

Organizasyon Kıbrıs Türkü’ne de mutluluk vermiştir. Ülkemizde son yıllarda her alanda negatif bir hava yaratılmakta, iş üretmek yerine laf üretilmektedir. Bisiklet Federasyonu bu organizasyon ile müthiş bir işe imza atmıştır, hepimizi etkilemiş ve istenilirse başarılabileceğini göstermiştir.

Önümüzdeki yıllarda da bu toplumu, bu halkı seven herkes hemfikirdir, organizasyonu daha güçlü tekrarlamalıyız, daha geniş kapsamlı hale dönüştürmeliyiz.

Herkesin de katkı yapacağına inanıyorum. Sayın cumhurbaşkanı devletin üzerine düşeni yapacağını ifade etti. Şu ya da bu şekilde devlet yönetiminde görev alan herkes açısından da yaklaşımaynidir. 

Bizim bakanlık olarak yapabileceğimiz ne varsa, yapmaya hazırız. Kendim de amatör olarak bisiklet sporu ile ilgilendim. Hem fiziksel, hem mental olarak insana katkı yapan ve her yaştan insanın yapabileceği bir spor dalı.

Bir taraftan toplumun moraline katkı yaptınız, bir taraftan da sporun yaygınlaşmasına katkı söz konusu olmuştur.

Tüm federasyonlarımızın aynı şekilde başarılı olmasını istiyorum. Ziyaretiniz de, benim açımdan çok önemli ve çok özel olmuştur sizlere başarılar diliyorum.”




ADADEMİR: KIBRISLI TÜRKLER KABİLİYETLİDİR

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir de yaptığı konuşmada bakan Özgür’e desteğinden ötürü teşekkür ederken, “Birlikte uzun süre bisiklet sürdük, umarım yeniden aramıza dönersiniz” dedi. Adademir şöyle konuştu:

“Hemfikiriz ki, Kıbrıslı Türkler her şeyi yapabilecek kabiliyete sahiptir. Bizim arkadaşlarımız dünyada üst düzey şirketleri,organizasyonları yönetiyor.

Bu süreçte biz bunu gördük, kısa sürede organize olduk. Gelen ekipler organizasyonu Türkiye Cumhurbaşkanlığı turu ile kıyasladı. Bu inanılmaz başarı ama ülke adına da gurur duyulacak bir geri dönüş. 

Arka planda son derece yoğun ve insan üstü bir çalışma oldu. Gece gündüz çalışıldı. Gönüllü onlarca genç çalıştı. Maddi boyutu satın alınabilir bir organizasyon ama bu fedakarlığı satın alamayız. 

Yönetimdeki arkadaşlar gece- gündüz organizasyonla uğraştılar. Esin Esemen ve Ogün Hamzaoğulları yönetim adına büyük bir sorumluluk aldı başarıyla tamamladı.

Yaklaşık 600 kişi aktif olarak organizasyonda yer aldı. Polis teşkilatına ayrı bir teşekkür etmemiz gerek.

Aksaklıklar olduysa da kısa sürede aştık ve ikincisi için çok daha iyi bir noktadayız.

Şimdi hedefimiz var. 2'ncisi için 2017'yi planlamaya başladık. 

2017, 2016 organizasyonun ülke ve takım sayısı olarak çok çok üzrinde olmalı. 

Bu sürede güzel destek aldık. Kimse bize hayır demedi, ama başaracağımıza inanmayanlar da vardı. 

Medya desteğimiz 200 bin Dolar civarında ve tamamı sponsorlukla... 

Devletin desteğini unutmamız mümkün değil. Başbakanlık ve Spor Dairesi bize inandı ve her aşamada yanımızda oldu. Herkese teşekkürü bir borç biliriz.”

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75