banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özgürgün, Sarıgül’ü Kabul etti..!
banner98




Ziyarette spor alanlarında ülkemizin başarılarının giderek arttığı, siyaset ve Kıbrıs’ın gelişmesinin konuşulduğu basın açıklamalarında ana tema olarak belirtilirken, ülkemize yatırım için her zaman ön ayak olan Bulut Akacan’a da tebrikler yağdı. Türkiye’deki tüm iş insanı dostlarını da Kıbrıs’a yatırım yapmaya davet eden Sarıgül, “KKTC dünyanın parlayan yıldızıdır ve bu şahlanış Türkiye’nin de desteği ile artarak devam edecektir” dedi.

Ayrıca, iyi bir Galatasaraylı olan Başbakan Özgürgün’ü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan maça davet eden Sarıgül, “Galatasaray bu sene Türkiye liglerinin en iyi takımını kurdu, önce Türkiye liglerinde daha sonra Avrupa’da önemli başarılara imza atacağız. Ebedi dost, ezeli rakip Fenerbahçe müsabakalarımızda kalbi ve yüreği spor aşkıyla çarpan, aynı zamanda kongre üyemiz de olan Başbakan Hüseyin Özgürgün’ü maçlarımıza şeref vermeleri için davet ettim” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75