banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özgürgün, Düzgün’ü kabul etti..!
banner98
 




Başbakanlıkta gerçekleşen kabulün basına açık bölümünde konuşan Jokey Kulübü Başkanı Başaran Düzgün, ülkenin “genç dinamik ve sporu bilen” Başbakanı Özgürgün’ün kendilerini iyi anlayacağına inandıklarını kaydetti. Başbakanlığa ve Spor Dairesine bağlı olarak faaliyet gösteren bir kulüp olduklarını dile getiren Düzgün, sporun daha da gelişmesi, KKTC’ye bir hipodrom yapılması gibi öncelikleri bulunduğunu ve bu konuları konuşmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini, maddi bir beklentide bulunmadıklarını söyledi. Düzgün, Başbakan Özgürgün’ün iyi dilekleri ve motive edici sözlerini beklediklerini ifade etti.

Başbakan Özgürgün
Başbakan Hüseyin Özgürgün de, atlı sporların geniş bir kapsama sahip olduğunu ve bu tür sporları ilgi ve beğeniyle takip ettiğini söyledi. Özgürgün, elinden gelen her türlü desteği en üst seviyede vermeye hazır olduğunu da belirtti ve detayları konuşacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75