banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özel yetenek sınavları yapılıyor..!
banner98

Yetenek sınavı süreci ve sınav yerleri ile ilgili olarak ön kılavuz niteliğindeki bilgiler; “Yetenekliysen, Bursun Hazır” sloganı ile adaylara yönelik olarak paylaşıldı. Açıklama şöyle:

“2018- 2019 Akademik yılında Yetenek Sınavı ile aramıza katılacak yeni öğrencilerimiz için Türkiye Cumhuriyeti’nin; Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Ordu, Şanlıurfa ve Van illerinde sınav merkezleri oluşturulmuştur. Sınavlar 10 -17 Ağustos 2018 Tarihleri arasında yapılacak ve sonuçlar 29 Ağustos’ta açıklanacaktır. Yüksekokulumuzda eğitim, şu bölümleri kapsamaktadır; Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (Türkçe), Antrenörlük Eğitimi (Türkçe), Rekreasyon Yönetimi (Türkçe), Spor Yöneticiliği (İngilizce), Spor Yönetimi (Türkçe, Ön Lisans).

Bu bölümlerden; ‘Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ ile ‘Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne yetenek sınavı ile girilmektedir. Sınav sonuçları, sporcu geçmişi beraber değerlendirilerek burs oranları belirlenmektedir.”

Yapılan açıklamada; Adayların yetenek sınavı ile ilgili tüm detayları www.spor.gau.edu.tr web adresinde bulunan ‘2018 Özel Yetenek Sınavı’ sayfasından öğrenebileceği veya www.gau.edu.tr üzerinden temsilcilikler ile bağlantı kurulabileceği hakkındaki bilgi yer alırken, iletişim sağlanabilecek telefonlar da 90 (392) 650 2000 / 1401- 1220 olarak belirtildi.

SINAV İÇİN İSTENEN BELGELER

Açıklamada; Adayların sınava girebilmeleri için şu temel belgelere sahip olmaları gerektiği de vurgulandı. “ÖSYS sınav sonuç belgesinin fotokopisi, diploma fotokopisi, nüfus cüzdanının fotokopisi, son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 vesikalık fotoğraf, milli sporcular için; TC. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden alacakları belge, sağlık raporu (hükümet tabipliği veya sağlık ocağından) ve liselerin spor alanlarından mezun olanlar için de; okul müdürlüğünden “spor alanı çıkışlıdır.” ibaresi bulunan belge veya diploma.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75