banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özel Etap Teknik Nedenlerden İptal Oldu..!
banner98

Kıbrıs Haber Ajansı’na açıklamada bulunan Michaelides, “Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu” (KKTOK) liderliği tarafından söz konusu rotanın 1-3 Haziran tarihlerinde yer alan “Kuzey Kıbrıs Rallisi’nin” yapıldığı aynı bölgede, ancak Kıbrıs Rallisiyle aynı olmadığını belirtti. Michaelides, rota haritalarında görünen şeyin tam tersi olduğunu söyledi.
 

Kıbrıslı Türklerin de bildiği FIA’nın uluslararası kurallarını ihlal etmenin mümkün olmadığını ifade eden Michaelides, Kıbrıslı Türkler ile “son üç yılda uygulandığı gibi, FIA kurallarını uygulamaya devam edilmesi durumunda” işbirliğine devam etmeyi arzuladığını belirtti.
2018 Kıbrıs Rallisi’ne katılmak isteyen Kıbrıslı Türk pilotların başvurularının kabul edilmemesi hakkındaki şikâyetlerle ilgili bir soruya Michaelides, başvuruların sunulmasının iki gün daha uzatıldığını, (6 Haziran’a kadar) ancak zamanında başvuruların sunulmadığını vurguladı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Özel Etap İptal Oldu..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75