banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özcafer Seminer Verecek..!
banner98

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakultesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilimdali öğretim üyesi Doc. Dr. Gazi Huri koordinatörlüğünde Avrupa Birliği projesi kapsamında kurulmuş olan ortopedi ve travmatoloji egitiminin harmonizasyonu ve standartizasyonun yanisira, ülkelerarasi sosyal ve kültürel paylaşım ve iletişimi geliştirmeyi amaçlayan Avrupa Ortopedi Okulu nun (ESTRO) “Alt Ekstremite Okulu Sonbahar Toplantısı Op. Dr. Ögretim Üyesi Rasit Özcafer koordinatörlüğünde spor yaralanmalarinin onlenmesi ve tedavisi ana teması ile 22-24 Kasım 2019 tarihlerinde Cratos Otel’de düzenlenecek.

Türkiye’den ve KKTC’ den 100 e yakın ortopedi ve travmatoloji uzmanının katılacağı toplantıya Fransa’dan Dünya Artroskopi ve Diz Cerrahisi Dernegi önceki başkanı, ve Avrupa Ortopedi ve Travmatoloji Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Phillipe Neyret ile Portekiz’ den “Clinica do Dragão Clínica Médica Porto, FIFA Mükemmeliyet Merkezi” direktorü Prof. Dr. João Espregueira-Mendes bilgilerini paylaşacak.

Spor yaralanmalarının tedavi ve önlenmesi konusunda Dünya’da otorite olarak Kabul edilen FIFA Mükemmeliyet Merkezleri’nin en güncel tedavi uygulamaları hakkında detaylı bilgilerin tartışılacağı toplantıda ilk gün sporcularda kalça eklem sorunları, ikinci gün diz ve ayak bileği sorunları ve güncel tedavi prensipleri tartışılacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Özcafer Seminer Verecek..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75