banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik K-Pet YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Oyunlar sona erdi..!
banner98

Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları çerçevesinde organize edilen 18.GTF Avrasya Şampiyonası, 31. WTF (Olimpik Sistem) Şampiyonası ve 6. World Budo Martialarts Şampiyonası önceki gün (Cumartesi) yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleştirilen müsabakalar sonunda düzenlenen ödül törenine 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Turizm ve Çevre bakanı Ünal Üstel, Ekonomi ve Enerji bakanı Hasan Taçoy, Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Faiz Sucuoğlu, KTBKK Tümgeneral Sezai Öztürk, GKK Komutanı Altan Er, Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ve diğer yetkililer katıldı.

Üç gün süren müsabakalar sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti milli takımı genel klasmanda şampiyonluğu elde ederken Türkiye kinci İran ise üçüncü oldu.

Ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri törene katılan yetkililer tarafından verildi.

Takım klasmanı

  1. KKTC
  2. Türkiye
  3. İran
  4. Moldova
  5. Kırgızistan
  6. Ukrayna
  7. Azerbaycan
  8. Ermenistan

banner116
Anahtar Kelimeler:
Oyunlar Sona Erdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75