banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Onun ‘’YAZGI’’sı Bikini Fitness..!
banner98
 





Bikini Fitness sporuna gönül vermiş Yazgı Aşut, bu sporla ve geleceği ile ilgili Spor servisine açıklamalarda bulundu.

26 yaşında olan Yazgı Aşut, 3 yıl önce yakın arkadaşı İzlem Acaroğlu’nun teşviki ile bu spora başladığını ve bu sporun en iyisi olan Görkem Çırakoğlu hoca ile çalıştığını söyledi. Görkem Çıraoğlu’nun salonu olan Omega Fitness salonunda Görkem Çırakoğlu’nun gözetiminde çalışmalara start verdiğini belirten Aşut, ilk önce sadece sağlıklı ve fit kalmak için çalıştığını daha sonra Görkem hocanın ısrarlarına dayanamayarak yarışmalara katılmaya karar verdiğini, son 1 yıldır profesyonel olarak çalıştığını ve ilk hedefinin Türkiye’de başarılı olarak Avrupa Şampiyonasına katılmak istediğini belirtti.


Şu anda kaslarının büyüme döneminde olduğunu, bundan dolayı hocamın verdiği hem beslenme hem de çalışma programına harfiyen uyduğunu ve çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi. İlk yarışmanın 26 Nisan’da KKTC’de yapılacağını ve bu yarışmada 1.olarak Türkiye’deki yarışmaya katılmak istediğini belirten Yazgı Aşut, bu doğrultuda hocam Görkem Çırakoğlu ile programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.


Bu spora gönül veren bayanların az olduğunu ancak onlara önerim özgüvenlerini ortaya koyarak bu spora başlamalarıdır. Ardından bu sporu bırakmayacaklarından eminim dedi. Bu sporu yapmak ve başarı sağlamak için sponsorlara ihtiyaç duyduklarını belirten Aşut, geçtiğimiz yıl Büyük Konuk Belediye başkanının bana destek çıkması ile ciddi sorunu aştığını ve Sayın Ahmet Sennaroğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum diyerek, daha fazla sponsora ihtiyaçları olduğunu da belirtti.


Yazgı Aşut sözlerinin sonunda ise Annesine, Babasına ve Kız kardeşine kendisine verdikleri destekten dolayı, hocası Görkem Çırakoğlu’na ise kendisini profesyonelce hazırladığı için sonsuz teşekkür ettiğini belirtti.


Haber: Tahir Topaloğlu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75