banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Mehmet Bolkan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Olguner ve Türeray,  Kemer’de Yarışacak..!
banner98

Ülkemizin veteran masa tenisi şampiyonları Fadıl Olguner ve Dinç Türeray Antalya-Kemer'de bu yıl 25.si düzenlenecek olan 'Table tennis delivers peace' sloganıyla Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu ( ITTF) yıllık faaliyet programında da yer alan Veteran Masa Tenisi Derneği (VMTD) Kemer Uluslararası Veteran Turnuvasına katılıyorlar. Maçlar 22 -28 Eylül tarihleri arasında Açık -tekler-çiftler ve karmalar olarak yapılacak.

Olguner turnuva ile ilgili olarak dün yaptığı basın bildirisi şöyledir: “Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, İngiltere, Estonya, Gürcistan, Almanya, İran, Irak, İtalya, Japonya, Kazakistan, KKTC, Kosova, Litvanya, Moldova, Mantenegro, Norveç, Pakistan, Filistin, Polonya, Romanya, Rusya, Saraybosna, Slovakya, Güney Afrika, İsviçre, İsveç, Türkiye ve Ukrayna'dan 500 civarında veteran masa teniscinin mücadele edeceği turnuvada sporcularımız KKTC olarak KKTC Bayrağı kullnarak mücadele edecekler. Turnuvaya Dünya'nın her tarafından ünlü masa tenisçiler katılacak.

Efsane defans, Avrupa şampiyonu Seive de bunlar arasında. Ayrıca bir süre önce ülkemizi de ziyaret eden Petra ve Pia yanında birçok ITTF yetkilisi de orda olacak.”Olguner açıklamaya devamla şunları vurguladı: “'Bu mini bir Dünya Şampiyonası olup,Bir hafta boyunca Dünya Masa tenisinin kalbi Kemer'de atacak. Bu turnuvaya ITTF yetkilileride katılıyor. Bir hafta boyunca tüm boş vakitlerimi oradaki ITTF yetkililerine bize uygulanan haksız ambargoları anlatmak için harcayacağım. Bunun büyük bir fırsat olduğuna imnanıyorum. Dinç'te ben de bu turnuvaya kendi imkanlarımız ile gidiyoruz. Burdan ilk kez söylüyorum spor Dairemiz de artık bize biraz olsun katkıda bulunmasını istiyoruz. Ben mücadeleye devam edersek ülkemizin ITTF üyeliğini hem de KKTC ismi altında ve kendi bayrağımız ile kazanacağımıza inanıyorum.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75