banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Olguner ve Özboranlar Grup Birincisi..!
banner98

Antalya’da dün başlayan ve 31 Ülkeden toplam 355 sporcunun katıldığı turnuvada ülkemizi Lefkoşa veteranlarından Fadıl Olguner ve Osman Özboranlar temsil ediyor. Her iki sporcumuz turnuvanın ilk ayağı olan Açık Turnuvada rakiplerini yenerek grup birincisi oldular. Olguner grubunda bulunan Rusların ünlü oyuncusu VladmirnLiverov'u ve Estonya'dan Mati Pestoru yenerek birinci oldu. Özboranlar ise Avustura dan Helmuth Rasel ve Norveç ten Arvid Herlan'ı yenerek birinci oldu. Şampiyonaya ilk kez KKTC ismi ve KKTC Bayrağı ile katılan Lefkoşa Veteran Masa teniscileri Derneği'ne ferdi iki itiraz dışında ülke ve derneklerden itiraz olmadı. Daha önce Cyprus ismi ile müsabakalara katılan Lefkoşa Veteranlarının bundan sonra KKC(Kuzey Kıbrıs Cumhuriyeti) ismi ile ve KKTC bayrağı ile maçlara katılması kararı alındı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75