banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Olguner Çiftlerde Şampiyon, Teklerde Finalist..!
banner98

Olguner dün yayınladığı basın bildirisinde, ülkeye iki kupa getireceği için çok mutlu olduğunu belirtmişti. Olguner Ankara’nın kendisine uğurlu geldiğini son 4 yılda 4 kez ferdi ve 2 kez çiftlerde Şampiyon olduğunu vurguladı.

Olguner, Tekler’de bugün Final Oynayacak

Milli Veteran masa tenisi şampiyonlarımızdan Fadıl Olguner, Cumartesi günü Ankara’da başlayan Türkiye Veteran Masa tenisi Şampiyonasında 60-68 yaş grubunda ferdi erkeklerde finale yükseldi. Final maçı bugün oynanacak.

13.Ankara Veteran Masa tenisi Turnuvasında Cumartesi oynadığı 5 maçın 4 tanesini kazanarak averajla grup birincisi oldu ve final oynama hakkını kazandı. 160 veteran masa teniscinin mücadele ettiği turnuvada Olguner finalde, Manisa'dan Faruk Pınar ile karşılaşacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75