banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okullar satrançta yarıştı..!
banner98

Turnuva bitiminde, Özkan Sayılının ailesinin de katıldığı ödül töreninde, katılanlara ve dereceye girenlere ödülleri verildi. Özkan Sayılı’nın mesleğinde başarılı, özverili olduğu ve satranca çok büyük katkıları olduğu örnekler verilerek anlatıldı.

Özkan Sayılı’nın kızı Dr. Ayşe Sayılı, babasıyla onur duyduklarını, onu anmak için düzenlenen bu güzel etkinliğe katkı koyanlara teşekkür ettiğini söyledi. Satranç eğitim Merkezi adına konuşan Suat Nailer: “ Öğretmen ve yönetici olarak bölge okullarımızda uzun yıllar eğitime çok değerli hizmetler vermiş olan merhum Özkan Sayılı, meslek hayatı boyunca sevgi, özveri ve içtenliğini korudu.

Derslerin yanında öğrencilerini sosyal etkinliklere de teşvik edip destek oldu. Ülkemizde satrancın gelişimine olan büyük katkısı yadsınamaz. Kendisi çok başarılı bir satranç oyuncusuydu. Satranç sevgisini öğrencilerine de taşıyabildi. Okullar arası satranç turnuvalarının yapılmasında da büyük katkısı olmuştur.

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonunun kurulmasında da Onu rahmetle anarken, onun da idiali olan okullarda satrancın yaygınlaşmasına katkı koymak amacı ile uzun yıllar hizmet verdiği Anafartalar Lisesi’nde Girne Bölgesi Ortaokul ve Liseler katagorilerinde Özkan Sayılı Anısına satranç turnuvası düzenlenmesi bizleri mutlu etti.” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75