banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okçuluk’ta Mali Genel Kurul Yapıldı..!
banner98

Federasyon BaşkanıFerdi Çiftçi’nin açılış konuşması ile başlayan Genel Kurul’da, gündem sırasına göre, Divan kurulunun oluşumuna geçildi. Üyeler tarafından Divan başkanlığı görevine Osman Tez, sekreterlik görevlerine ise Gizem Tanrıkul Cambaz ve Enver Börte Barlasoğlu getirildi.

Genel Kurul’da, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından,2019-2020 Mali Raporunun görüşülmesi gündem maddesine geçildi. Mali Sekreter Gizem Tanrıkul Cambaz tarafından üye kulüplere aktarılan 2019-2020Mali Raporu, Genel Kurul’a katılan 9 üye Kulüp tarafından Oybirliği ile onaylandı. Genel Kurul, dilek ve temenniler kısmında üyelerin Federasyon bünyesinde “Organizasyon Komitesi” oluşturulması ile ilgili görüşlerinin ardından tamamlandı.

Çifti “Federasyon Bünyesinde Organizasyon Komitesi oluşturuldu”

KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi, Üye Kulüplerin Organizasyon Komitesi kurulması ile ilgili, Genel Kurul’da yapmış oldukları önerilerini, Genel Kurul’un hemen sonrasında yaptıkları FederasyonunYönetim Kurulu toplantısında görüşülerek, konuyu karara bağladıklarını belirtti.

Çiftçi, Yönetim Kurulu Toplantısı neticesinde Federasyon Bünyesinde Organizasyon Komitesi oluşturulmasına karar verildiğini, İlgili kurul üyeleri olarak ta, kuruma uzun yıllardır hizmet veren Osman TEZ ve Serkan TAYDAŞ’ın atandığını belirtilerek, toplantıda kurul üyelerine yapılacak olan işlemlerle ilgili bilgi aktarımında bulunulduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75