banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okçulukta Deniz ve Topal Aday..!
banner98

Genel kurulda başkanlık için Akdeniz Spor Birliği başkanı Serhat Deniz ve Sentor Okçuluk Kulübü Derneği Başkanı Arda Topal adaylık başvurusunda bulundu.

Üyelik yükümlülüklerini yerine getiren kulüp başkanı veya yetkili kıldıkları kişilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan seçimli kurula 2017 yılından beridir 2 dönem başkanlık yapan Ferdi Çiftçi seçimde yeni dönem  için  aday olmadığını açıkladı.

Cumartesi günü yapılacak genel kurulda başkanlık için Akdeniz Spor Birliği başkanı Serhat Deniz ve Sentor Okçuluk Kulübü Derneği Başkanı Arda Topal adaylık başvurusunda bulundu.

Okçuluk olağan genel kurulu saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, divanın oluşumu, ardından mali rapor ve faaliyet raporlarının okunarak onaya sunulmasının ardından başkanlık seçimi ile devam edecek.

Federasyon başkanlığı seçimin ardından genel kurul dilek ve temenniler ile tamamlanacak.

Çiftçi başarılar diledi

Okçuluk Federasyonu başkanı Ferdi Çiftçi yayınladığı bildiride göreve gelecek başkan ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek seçimin adil ve demokratik olmasının okçuluk camiasının büyüklüğünü göstereceğini kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75