banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okçuluk Yönetimi İstifa Etti..!
banner98

(28 Ağustos 2019 Çarşamba) bu akşam yapılan çağrı üzerine gerçekleşen olağanüstü Yönetim kurulu toplantısında Okçuluk Federasyonu Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri istifa kararı aldılar. Federasyon tarafından yapılan yazılı açıklamada gerekçelerle birlikte istifa kararı açıklandı.

Kararda Okçuluk Federasyonu Kurumunun 2 yılı aşkın bir süredir faaliyetlerinin, tesis düzenlenmesi ve sürdürülebilirliğinin ülke sporuna katkılarının büyük derecede fedakarlıklarla bu seviyeye gelebildiğini, bundan sonraki süreçte Kurumun devamlılığının ve faaliyetlerinin Spor Dairesi Müdürlüğüne bir raporla sunulması ile Daire tarafından alınan karar doğrultusunda devam edebileceğini, yönetim kurulu görevlerine devam etmeme kararı alındığından dolayı Federasyona ait tüm sosyal medya hesapları ve web sitesinin 31 Ağustos 2019 tarihinden itibaren kullanıma kapatılacağı, Federasyon bina, tesis ve tüm demirbaş ile mali hesaplamaların yapılarak 12 Eylül 2019 tarihinde bağlı bulunulan Daireye teslim edileceği bildirildi.

Federasyon Başkanı Ferdi Çitçi’nin yaptığı açıklama şöyle:
2017 Yılı Temmuz ayı itibarı ile üstlenmiş olduğum Federasyon Başkanlığı görevime ben ve Yönetim Kurulu üyelerim son verme kararı almış bulunmaktayız. Kurumumuzun bu güne kadar ciddi fedakarlıklarla bu seviyeye gelebildiği gözle görülür ve tartışılmazdır. Okçuluk sporunda ülkemizde gelinebilecek son noktanın bu olduğu kanaatindeyim, Kurumun bu seviyenin üzerine çıkabilmesinin fedakarlık gösteren bir kısım insan ve her şeyden ödün vererek bu bağlamda çalışmasıyla bundan sonraki süreçte başarılabileceğine inancım kalmamıştır. Sonraki süreçte Federasyona bağlı bulunan Kulüp, Birlik ve Dernekler ile bireysel sporcuların faaliyetlerin Spor Dairesi ile istişare edilerek devam edilebilecektir. Spor Dairesi Müdürlüğüne hazırlayıp sunulacak ayrıntılı raporda bu doğrultuda belirtilen 12 Eylül 2019 tarihine kadar üzerimdeki sorumlulukları devam ettireceğim, Kurumla olan bağıma son vereceğimi ancak önümüzdeki süreçte Okçuluk sporuyla ilgili olarak kendi Okçuluk Derneğimi kurarak yurt dışında sporcu ve Antrenörlük hayatımı sürdürmek niyetinde olduğumu ve çalışmalarıma en erken zamanda devam edeceğimi siz değerli dostlarıma bildiririm. Süreçte gerçek anlamda yanımda bulunan başta ailem, Yönetim kurulu üyesi dostlarım ve bana yardımlarını hiç tereddüt etmeden esirgemeyen belli başlı Kulüp, Dernek, birlik yetkili ve sporculara, Spor basını ile ailem ve bunun dışında diğer Kurum ve kuruluşlara hürmet, teşekkür ve saygılarımı sunarım.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75