banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okçuluk faaliyet programı açıklandı..!
banner98






 Yurtdışı temas da olacak

Okçuluk Federasyonu başkanı Mehmet Çavuş yaptığı açıklamada federasyon olarak yapacakları faaliyetlerin programını açıkladıklarını belirterek Yurtdışı temsiliyet ve kamplarla ilgili olarak devlet katkısına bağlı olarak Türkiye ve üçüncü ülkeler ile temas kurmaya çalışacaklarını kaydetti.

 

Açık alana emniyet duvarı yapıldı

Mehmet Çavuş okçuların bin bir zorluklarla hayata geçirdikleri Okçuluk açık alanıyla ilgili de birtakım sıkıntılar sonrasında kullanımının yine kendilerine verildiğini söyledi. Çavuş “alanın bize verilmesinin ardından süratle arka tarafa 6 metre yüksekliğinde bir emniyet duvarı yapıldı. Böylece çevre emniyeti de alınmış oldu” dedi.

 

Minik ve yıldızlara önem veriyoruz

Okçuluk Federasyonu başkanı Mehmet Çavuş Okçulukta sporcu altyapısına da önem verdiklerini ve geleceğin başarılı okçularını yetiştirmek istediklerini belirterek “bu amaçla birçok bölgede bu kategorilerde çalışmalar başlattık ve olumlu geri dönüşler aldık. Şu anda yarışan minikler ve yıldızlarımız var. Bunu daha da çoğaltmak hedefindeyiz” dedi.

Çavuş 26 Şubat’ta Lefkoşa’da yapılacak salon Minik ve yıldızlar yarışmasına Türkiye’den de katılım olacağını belirterek “ayrıca ilk kez Minikler ve Yıldızlar okçuluk Salon ligi yapacak olmaktan mutluyuz” dedi.

 

Malzeme sıkıntısı yaşıyoruz

Okçuluk Federasyonu başkanı Mehmet Çavuş, her yıl artan sporcu talebine karşılık veremediklerini ve son 3 yılı tesis ve altyapı sorunlarıyla geçirdiklerini belirterek mevcut malzemelerin kullanımda olmaları ve artan sporcuların taleplerini karşılamam için de yeni takviye malzemelerin alınması gerektiğini belirterek “maddi olarak şu anda bunu yapabilecek durumda değiliz. Ancak devlet ve hükümet yetkilileri ile yapacağımız görüşmelerde destek isteyeceğiz” dedi.  Çavuş geçen sürede Spor Dairesi’nin kendilerine destek olduğunu belirterek müdür Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür etti.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75