banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Offroadçular Altındağlı Anısına Yarışacak..!
banner98

Covid-19 Pandemisi öncesi sezon açılışını Alagadi’de yapan Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD), sezonun ikinci yarışını Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayesinde, merhum üye Ahmet Altındağlı anısına üçüncü kez yapacak.

“3.Ahmet Altındağlı Anı Offroad Yarışı ve Offroad Oyunları” adıyla yapılacak organizasyonun merkezi Zet Karting tesisleri yanındaki offroad parkurunda kurulacak. Start, Finiş ve servis alanının kurulacağı Zet parkuru ayrıca arazi aracı olan herkese açık olan offroad oyunları da ev sahipliği yapacak.

Deneme etabı ve ilk etap akşamüzeri, son etap akşam karanlığında olacak

Havaların iyice ısınmasından dolayı yarışı akşam üzeri yapma kararı alan Offroad Derneği, 17.00’de ilk araca start verecek. 17.00’den itibaren ayrıca Zet parkurunda offroad oyunları başlayacak. Deneme etabı ilk araç için 17.20, ilk etap ise 18.40’da başlayacak. Havanın kararmasının ardından ise 20.00’de final etabı start alacak. Etabın tamamlanmasının ardından hemen ödül törenine geçilecek ve organizasyon tamamlanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75