banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ödüller Şampiyonlara Verildi..!
banner98

Geçtiğimiz akşam Lefkoşa’da bulunan The Paradise Park’ta gerçekleşen ödül töreninde sezon sonu dereceye giren ekipler ödüllerini aldı. Gecede konuşan KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, 2018 yılının herkes için çok güzel bir sezon olduğunu belirterek, tüm sporcular ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kişmir: İlklerin yaşandığı bir yıl oldu

Kişmir, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu açısından ilklerin yaşandığı bir sezon olduğunun altını da çizerek, Kuzey Kıbrıs Rallisi’nin 2018 yılında bir katsayı puan ile doğrudan Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yerini aldığını kaydetti. 1-2-3 Haziran 2018 tarihinde Gülgün Süt Ürünleri sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz bu büyük organizasyonumuz ile 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası içerisinde en iyi organizasyon ödülüne layık görüldük. 14-15-16 Eylül 2018 tarihinde bu kez Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu görevlisi olarak Dünya Ralli Şampiyonası gibi bir alanda 3 özel etap sorumluluğu ile bu etaplardan biri şehir içi diğeri ise power stage gibi dünyadaki tüm ralli ve otomobil tutkunlarının gözlerinin üzerinde olduğu, etaplar ile tüm dünyada canlı yayında izlendik.

“Gurur duyduk”

KKTOK’un Marmaris’te tasarlayıp çizdiği seyirci etabının FİA’dan alınan onay ile şampiyonanın ilk etabı olarak kullanılmasından ayrıca gurur duyduklarını da kaydeden Kişmir, organize edilen powestage’in ise rallinin son etabı olarak geçildiğini söyledi.

“Başarı, takım ruhundan kaynaklanıyor”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlerin hazırladığı etabı izlemesi, bizler için tarifi olmaz gurur ve mutluluk yaşatmıştır. Sizlere KKTOK’nin bu başarılarını anlatmak istememin sebebi, geçmişten günümüze devraldığımız bayrağı nerelere yükselttiğimizin göstergesidir. Sizlerin karşısında, neredeyse 300 kişilik bir ekibin sesi, gözü, yüzü olarak bulunuyorum. Kazanılmış bu başarı, sevgi, saygı ve birlikteliğimizi takım ruhuna yansıtmamızdan kaynaklanmaktadır. Bu bağlamda 1975 yılında attıkları sağlam temellerle, bizlerin önünü açan ve bu günlere gelebilmemize vesile olan efsane isimlere teşekkür ederim. Sponsorlarımız olduğu sürece böylesine büyük organizasyonları hayata geçirebiliriz. Bizlere inanıp yanımızda oldukları için sonsuz teşekkür ederiz.

Şampiyonlar kupalarını aldı

Ödül gecesinde 2018 Tırmanma Şampiyonu Deniz Denner-Ömer Topçu, 2018 Ralli Şampiyonu Cevdet Alptürk-Mustafa Yücener, 2018 Sprint Şampiyonu Mustafa Bulutoğluları–İbrahim Kara ve 2019 Polaris Kış Kupası Şampiyonu Edim Macila-Eser Harper kupalarını teslim aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75