banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nusret Soyumert Anıldı..!
banner98




CIU Arena bugün anlamlı bir etkinliğe tanık oldu. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Spor Birliği ile Levent Avcılık Atıcılık Kulübü geçen yıl vefat eden sporcuları Nusret Soyumert anısına turnuva düzenledi. Turnuvaya takım arkadaşlarının kurduğu 11 farklı takım katıldı. Her takımın kaptanlığını Paralimpic sporcular yaparken, tüm sporcular atışlarını tekerlekli sandalye üzerinde yaptı.

Yarışma sonrasında sporculara katılım belgeleri törenle verildi. Nusret Soyumert’in ailesinin de hazır bulunduğu törende duygusal anlar yaşandı.

 

Mertcanoğlu: “Nusret ailemizin önemli bir parçasıydı.”

Törende konuşan takım sorumlusu Gülhan Mertcanoğlu takımlarının birbirine sıkı sıkı bağlı bir aile gibi olduğunu belirtirken “Nusret bu ailenin önemli bir parçasıydı. Antrenmanlarda gözlerimiz hala onu arıyor” dedi. Mercanoğlu devamla, “bugün sporumuzda bir ilki yaşatıyoruz. Geçen yıl kalp krizi sonucu kaybettiğimiz can dostumuz Nusret’imizin hayalini gerçekleştirerek farklı bir yarışma düzenledik. Eşitliğin sağlanması için tüm sporcular takım kaptanları olan paralimpic sporcularımızın branşlarında yarıştı. Takım kaptanlarımızın yardımı ve hocamız Mehmet Kara’nın büyük emek ve motivasyonu ile yardımlarıyla tekerlekli sandalyeyi kullanmayı ve üzerinde otururken atış yapmayı öğrendik. Bugün de tek vücut olarak tekerlekli sandalyede yarıştık,” dedi.

 

Soyumert: “Nusret’in anısını yaşatıyorsunuz.”

Nusret Soyumert’in ağabeyi Fuat Soyumert de yaptığı konuşmada “Nusret’in anısını yaşatıyorsunuz, tüm ailemiz adına teşekkür ederiz” dedi.

 

Birincilik “Şimal Yıldızları”nın…

Turnuva sonunda birinciliği Gülhan Mertcanoğlu’nun kaptanlığında Hasan Hocanın ve Cansın Güngör’ün oluşturduğu “Şimal Yıldızları” alırken, ikinciliği Emine Görken Bozkurt’un takım kaptanlığında Şerife Tıbık ve Cemaliye Aligüllü’nün oluşturduğu “Destan Yazanlar”, üçüncülüğü Orkun Bozkurt’un takım kaptanlığında Münevver Sakar ve Laden Efendi’nin oluşturduğu “Üçlü Priz” kazandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75