banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

NEU CUP Basketbol Turnuvası Cuma günü başlıyor!
banner98

 




Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın ev sahipliği yapacağı NEU CUP, lig ve kupa mücadeleleri öncesinde katılan takımlar için çok ciddi bir sınav niteliğinde olacak.

Maçlar KKTC’de oynanacak…

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın ev sahipliği yapacağı NEU CUP müsabakaları 18, 19 ve 20 Eylül tarihlerinde, Yakın Doğu Üniversitesi RA-25 Spor Salonu’nda oynanacak.

Takımların 17 Eylül Perşembe günü başlayacak olan antrenmanları Yakın Doğu Üniversitesi yerleşkesinde yer alan RA-25 Spor Salonu’nda gerçekleşecek ve antrenmanların ilk 10 dakikası basına açık olacaktır.


Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk : “Süper Lig’in önde gelen takımlarının katılımıyla ciddi bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluyuz”…

Konu ile ilgili açıklama yapan Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duydukları belirterek, “Yakın Doğu Üniversitesi RA-25 Spor Salonu’nda Fenerbahçe, AGÜ ve Mersin Büyükşehir Belediye takımları ile oynayacak olmaktan son derece mutluyuz. NEU CUP’ın Süper Lig öncesi hazırlık turnuvası niteliğinde olacak. NEU Cup, katılan takımların ve tarihin seçimi ile de belli olacağı gibi, aslında Süper Lig’e hazırlık turnuvası olma niteliği taşıyor. Hem rakiplerimizin sezon başında hangi seviyede olduklarını göreceğiz, hem de takımızın son durumu görecek ve değerlendireceğiz. Ayrıca ilk defa düzenlediğimiz NEU CUP turnuvasını geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Türkiye Kadınlar Süper Ligi Takımlarının sezon başlarında katılmak için can atacağı bir turnuva oluşturma yolunda ilk adımı bu sene attık. Önümüzdeki yıllarda da NEU CUP’ın devamını aynı kararlılık ve heyecanla getireceğiz. Böylece sezon öncesi hazırlıklar kapsamında NEU CUP’ın basketbol camiası içerisinde saygın bir yer edinmesini amaçlamaktayız” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe, AGÜ Kayseri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımlarının katılacağı turnuvanın programı şöyle:

18 EYLÜL 2015 CUMA

 17:00 FENERBAHÇE- AGÜ KAYSERİ

19:00 YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ – MERSİN BŞB

 

19 EYLÜL CUMARTESİ

 17:00 FENERBAHÇE – MERSİN BŞB

19:00 YAKIN DOĞU ÜNİVERİTESİ- AGÜ KAYSERİ

 

20 EYLÜL  2015 PAZAR

14:00 AGÜ KAYSERİ-MERSİN BŞB

16:00 YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ- FENERBAHÇE

18:00 ÖDÜL TÖRENİ

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75