banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nefesler Tutuldu, Ralli Başlıyor..!
banner98

Lefkoşa Ralli Sprint olarak Hamitköy'de gerçekleşecek olan sezonun ilk yarışı, Hamitköy barajında start alacak ve Hamitköy girişinde son bulacak. En son 2006'da kullanılan Hamitköy parkurunun bir bölümünün tamiratıyla tekrardan geçilecek etabın, servis alanı ve yarış merkezi yeni yapılan Dikmen-Hamitköy yolu üzerinde kurulacak. Hamitköy etabının tam orta noktası olan bu nokta aynı zamanda seyirciler için kolay ulaşım sağlayacağı için Seyirci Noktası da olacak.

Üç yarıştan oluşacak olan “Polaris Kış Kupası” Başel Holding , “Başel Enerji”, ”Gen Power” ve “Gopro” desteğiyle gerçekleşecek. Ralli araçlarının yanında özellikle UTV yarış araçlarının da zirveye koşabileceği bu şampiyonada büyük rekabet yaşanması beklenirken, sezon sonunda “GoPro” markası kazananlara hediyeler dağıtacak.

Rekabet olacak

2018 Kış Kupası Şampiyonu Mustafa Bulutoğluları'nın yeni aracı “SKODA Fabia R5” ile start alacağı yarışta, UTV yarış aracı ile başarılı pilot Edim Macila, eski ralli şampiyonu Fikri Macila, eski genç şampiyon İbrahim Damdelen, 2018 Ralli Şampiyonası ikincisi Cahit Yetkili ve Mehmet Kamiloğlu gibi hızlı pilotlar pazar günü start alacak. Ulaşım ve etapla ilgili detaylı bilginin kktok.org adresinden edinilebileceği de kaydedildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75