banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nazlı bilgilerle döndü..!
banner98

 




           İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 3.Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme Eğitim Kampı ve Yarışlarının finali, Büyükşehir Belediyesi Cebeci Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Türkiye adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Organizasyona Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Belçika, Malta, Slovakya, KKTC, Karadağ, Bosna Hersek, Slovanya, İrlanda, Romanya, Çek Cumhuriyetleri ve Kanada olmak üzere 16 ayrı ülkeden 150 Sporcu, 25 Antrenör, 20 Üniversitenin Öğretim Üyelerinin yanı sıra, spor camiasının önemli isimleri katıldı. Yarışlarda KKTC’li sporcu yeralmazken Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni yüzme antrenörü Can Nazlı temsil etti.


2 Kasım’da başlayan kampa katılan sporcu antrenör ve akademisyenler, program süresince sporcularıyla ile ilgili yapılan test ve gelişimlerle ilgili sunumlar yaparken, bir hafta boyunca elde ettikleri tecrübe ve becerilerini kapanış programının yarışma ortamında sergilediler.

S1 ve S10 Engel Grubundaki Bedensel Engelli yüzücüler Kelebek, Sırt, Kurbağalama ve Serbest kategorilerinde kıyasıya bir yarış vardı.

Kazanmak kadar sporun kaynaşma vurgusunun öne çıktığı etkinlikte, sporcuların elde ettikleri derece ve katılımcıların memnuniyeti, kampın ne kadar yararlı geçtiğini özeti gibiydi.


     Rio 2016 Paralimpik Oyunları öncesi teknik adam ve sporcular için hazırlık niteliği taşıyan Kampın son gününde yapılan yarışlarda, dereceye giren sporcular ve katılımcılara, madalya ile birlikte değişik ödüller verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kamp ve Yarışların anısına çekilen aile fotoğrafında, Kampa katılanların yerli ve yabancı toplam 200’ü aşkın katılımcısının yüzünde tebessüm, gözlerinde Rio’nun umudu vardı. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75