banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Namlı çifti Zirvede..!
banner98





2016 yılında ilk kez düzenlenen “Şeherde Gece Klasik Otomobil Rallisi” bu sezon ikinci kez organize edildi. 45 ekibin katıldığı ralli, 27 Ağustos 2017 Pazar akşamı, Lefkoşa Taşkınköy’de bulunan Belediye oto parkından start aldı.

Yenikent ve Gönyeli güzergâhından geçen yarışmacılar, ilk sabit hız testlerini (SHT) yenilenmiş eski Gönyeli-Girne yolunda geçtiler.  Ağırdağ’da ikinci SHT’yi geçen yarışmacılar üçüncü SHT için Lefkoşa’ya döndüler. Lefkoşa sur içinde hazırlanan son etabı da tamamlayan ekipler finiş ve ödül töreni için Lefkoşa EZİÇ Restoran’a vardılar. 41 ekibin finişe ulaşabildiği yılın üçüncü rallisinde, ideala en yakın dereceyi yapan tecrübeli ekip, 1983 model Mecedes Benz abalarıyla Ertan-Ayşe Namlı çifti yarışı birinci sırada tamamladı.

İkili aynı zamanda G kategorisinde ve Çiftler kategorisinde de zirvede yer aldı. İkinciliği geçen yılın şampiyon ekibi 1979 model Mercedes Benz 350 SLC arabalarıyla Ali-Pembe Kelebek çifti olurken, üçüncülüğü İlker-Nalan Canbulat çifti 1955 Standart Vanguard arabalarıyla elde ettiler. Canpolat çifti, üçüncülüğün yanı sıra E Kategorisinde ilk sırada yer alan ekip oldu.

 Üç etaptan oluşan yarıştaki ideal sürelerin en iyisini ise (best time) SHT 1 etabında Ali-Pembe Kelebek 0.190 saniye ile gerçekleştirdi. F Kategorisinde zirvedeki ekip Olgun Bıçak-Fehim Öztoker ikilisi olurken, Turing Kategorisini Hüseyin Vaizoğlu-Buse Vaizoğlu ikilisi kazandı. Bayanlar kategorisini kazanan ekip ise Mine Köroğlu-Fahriye Köroğlu ikilisi oldu.

Eziç restaurant’ta verilen akşam yemeğinin ardından gerçekleşen ödül töreninde ise genel klasman ve kategorilerde kupa almaya hak kazanan ekipler kupalarını aldı.

Kaynak: Damalı Bayrak

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75