banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Namık Kemal Meydanını Klasikler ile Coştu..!
banner98




Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği'nin Lefkoşa'dan başlayarak Gazimağusa'ya gelecek olan klasik otomobiller gezisine destek verdi.


Namık Kemal Meydanı'nda buluşan klasik araçlar güzel bir gün yaşadı. Gazimağusa'da bu yıl ikincisi yapılan etkinliğin bundan sonraki yıllarda da geliştirilerek devam etmesine önem 

verdiklerini, meydanda sergilenen resimlerin satışının Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu'na verilerek özellikle gençlerin uyuşturucudan uzaklaştırmak için kullanılacak olmasının da anlamlı olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta ise, bu sezonun ilk, genel anlamda ise 8. Gezisini Beko'nun sponsorluğu Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu ile Mücadele Komisyonu'nun işbirliğinde yapıklarını ve etkinliğe 90 aracın katıldığını söyledi. Aliusta, etkinliğin gelirinin risk altında olan çocuklar için kullanılacağını, bu açıdan faaliyet bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade etti.

Gazimağusa Belediyesi ile işbirliğine ilerleyen zamanlarda da devam etmek istediklerini ifade eden Aliusta, arabalarını tarihi bir mekanda sergiledikleri için mutlu olduklarını, 25 Mart'taki etkinliğe klasik arabası olan herkesin katıldığını, dernek üyesi olma şartı aranmadığı bilgisini 

verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75