banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Murat Göztaş, Kosova’da Zirvede..!
banner98

Güreşçilerimiz; Enes Tosun, Onur Şeker, Adem Çavuşoğlu, Murat Göztaş ve Hasan Olgu ile katıldığımız şampiyonada 97 kiloda Murat Göztaş birinciliği elde ederken, 125 kiloda Hasan Olgu ikinci, 92 kiloda Adem Çavuşoğlu ikinciliği kazanarak gururlandırdı. Enes Tosun ve Onur Şeker kilolarında 5’inci olabildiler.

Antrenörlüğünü Ömer Çavuşoğlu’nun yaptığı sporcularımızın elde ettikleri başarılardan dolayı memnuniyetini dile getiren Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz sporcuları tebrik etti

Kavaz Aydın’la görüştü

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ile görüşmek için Ankara’da bulunan Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz, Aydın’la yeni federasyon binasında bir araya geldi. Genel Sekreter Mehmet Öznacar ve Eğitim Birimleri Sorumlusu Mertdoğan Soyalan’ın da yer aldığı görüşmede daha önce imzalanan protokolün güncellenmesi değerlendirilip gözden geçirildi. Aralık ayında hazırlanacak yeni protokol Musa Aydın’ın ülkemizi ziyareti sırasında imzalanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75