banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mücadelelerde heyecan var..!
banner98






 Şölen, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tekerlekli sandalye empati maçı, ALGIM-Levent basketbol gösteri maçı ve jimnastik şovu  ile başlamıştı.                                                     

Masa tenisi, Jimnastik ve eskrim ilgi gördü                                                                               

Şölen kapsamında gerçekleştirilen masa tenisi müsabakaları  beğeni kazanırken, Jimnastik Federasyonu binasında  yarışan miniklerde birbirinden güzel seriler sundu. Ayrıca Girne’de gerçekleştirilen eskrim mücadelesinde ise sporcular kıyasıya yarıştı. Üç etkinlikte de sporcuların performansı izleyenleri etkiledi.        

                                                                     

Topcan kupası Kaymaklı’nın                                                                                                      

Şölen kapsamında düzenlenen Ahmet Sami Topcan Kupası’nı ise Küçük Kaymaklı kazandı. Küçük Kaymaklı-Esentepe’yi 5-0 mağlup etti. Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç sonrasında kupayı kaldıran K.Kaymaklı gençlerinin coşkusu görülmeye değerdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75