banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Model Uçak Yarışması yapılıyor..!
banner98

 




           KKTC Hava Sporları Federasyonu’nun kuruluşundan beridir 10. Kez yapılan yarışmada bu yıl ilk kez olarak Uluslararası Hava Sporları Federasyonu’nun (FAI),  Euro Tour takvimine dahil edilmiş olup düzenlenen bu yarışmaya puan vereceği açıklandı. 10 yıldır Euro Tour’un puansız Open yarışması olan bu müsabaka uzun uğraşlar sonucunda bu yıl puanlamaya dahil edildiği için adı Yavrukuş Soarist Cup olarak gerçekleştiriliyor.

          Yoğun gayretler sonucu puanlamaya dahil edilen müsabaka ülkemiz için ve bu sporun ülkemizde geleceği açısından çok önemli bir gelişme olarak gösteriliyor. Şu ana kadar Yavrukuş Soarist Cup için 10 ülkeden 49 sporcu katılıyor. Yarışmaya katılacak olan ülkeler İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Ukrayna, Finlandiya, Norveç, İsveç, Rusya, Türkiye ve KKTC olduğu açıklandı.

          Yarışma Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI)’nin F3J kategorisinin en güncel kurallarına göre yapılacak. Yarışmada kendi kategorilerinde Dünya sıralamasında üst düzeyde yer alan birçok sporcu mücadele edecek. Yarışmacılar çok ileri düzeyde üretilmiş yarışma modelleri ile hafta sonu boyunca termal mücadelesi içine girerek birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak. KKTC Milli Takımımız da yarışmadan iddialı takımlardan biri olduğu ve üst düzey yarışmacılar içinde iyi dereceler almayı hedeflediği bildirildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75