banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Milli Takımlar Yarışıyor..!
banner98



          15. Uluslar arası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları çerçevesinde düzenlenen “Avrupa Genç Milli Takımlar Bilardo Kupası” ‘nda heyecan bugün saat 16:00'da düzenlenen seremoni ile başladı.


           Acapulco Resort Hotel'de gerçekleştirilmekte olan şampiyonada KKTC, Finlandiya, Belarus, Hollanda, Türkiye, Norveç ve Rusya olmak üzere yedi ülkeden 32 sporcu mücadele ediyor. Şampiyona takımsal ve ferdi olmak üzere iki kategoride gerçekleştiriliyor. 15. Uluslar arası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları düzenleme komitesi Başkanı Aşkın Burcu açılışta yaptığı konuşmada günün anlam ve önemine değinmesinin ardından Milli Takımlara ve sporculara başarılar dilerken, altı ülkenin Genç Milli Bilardo takımını ülkemizde görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.


         Takımsal olarak gerçekleştirilecek, “Avrupa Genç Milli Takımlar Bilardo Kupası” 8, 9 ve 10 Top disiplinlerinde, Ferdi olarak gerçekleştirilecek, “Uluslar arası 9 Top Bilardo Turnuvası” 9 Top disiplininde oynanacak. İki Milli Takım ile mücadele etmekte olduğumuz şampiyonada KKTC "A" takımında; Osman Şanlısoy, Mustafa Alnar, Bilge Alaçam, KKTC "B" Takımında ise ; Aykın Burcu, Doğukan Çıdam, Enis Soğular ve Adem Ulugün mücadele ediyor.



İlk Maç Hollanda-KKTC "B"
           Şampiyonanın açılış karşılaşmasında Hollanda ile Aykın Burcu, Enis Soğular ve Adem Ulugün'den oluşan KKTC "B" takımı mücadele etti. Sporcumuz Enis Soğular güçlü rakibi karşısında mağlup olurken, Aykın Burcu rakibini 6-3 mağlup ederek skoru 1-1'e getirdi. Adem Uluel'in bir ara 4-4'e getirdiği karşılaşmada ise rakibi toparlanıp karşılaşmayı 6-4 kazanınca KKTC "B" Milli takımımız ilk karşılaşmasından mağlubiyet ile ayrılmak zorunda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75