banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Masters Cup Kocareis’te..!
banner98

Ülkemizde plaj tenisi başlatarak sevdirip ve hızla yayılmasına öncülük eden Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü bir ilke daha imza atarak ilk kez Masters Cup’a ev sahipliği yapacak.

Bilindiği gibi Pekur Beach Tennis Tour Gönyeli Tenis Kulübü,GMB Tenis Kulübü-Bafra,Girne Belediyesi Tenis Kulübü-GAÜ işbirliği ile Girne ve GMB Tenis Kulübü-Kocareis ile 4 turnuvadan oluştu.

Oynanan dört turnuva puanları alınarak Masters Cup katılımcıları belirlendi.Sezona damgasını vuracak bu son turnuvada 6 Çift Kadın,7 Çift Erkek ve 8 Karışık Çiftler takımı yer alacak. Duvarcı Kardeşler ana sponsor olurken, turnuvada Kocareis Holiday Resort, Serena Group, Powerade ve Meysu da sponsor olarak katkı koyacaklar.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Masters Cup Kocareiste..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75