banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraton Uluslararası Onay Aldı..!
banner98

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani; 10, 21 ve 42 kilometreleri kapsayan uluslararası onaylı sertifikaları LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya takdim etti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği tarafından maraton için verilen uluslararası onaylı sertifikaları almanın maratona uluslararası kabul sağlarken, özellikle gelecek yıldan itibaren yarı-maraton ile beraber 41 km koşusu ile tam maraton organizasyonunun düzenleneceğini söyledi.

Sertifikanın alınmasında Atletizm Federasyonu’nun özverili bir şekilde çalıştığının altını çizen Harmancı, “Sizlere bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyoruz. Uluslararası boyuttaki bu adım umuyoruz ki uluslararası sporcuların ülkemiz ve başkent Lefkoşa’ya gelmesine de katkı sağlayacak ve maratonu uluslararası marka haline getirecek. Atletizm Federasyonu ilk günden beridir bu konuda bizlerle birlikte. Onların da katkıları ile bu sertifikayı aldığımız için çok mutluyuz. Maratonumuzun güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli tüm önemler alınmıştır” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75