banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraton için geri sayım başladı..!
banner98





Tüm geliri SOS Çocukköyündeki çocukların eğitim ve sosyal aktivitelere ulaşımında gerekli olan aracın alımı için kullanılacak maratona ülkenin dört bir yanından yoğun ilgi devam ediyor.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell  Genel Müdürü Harun Maden ile SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter maratona katılım için tüm yurttaşlara çağrı yaparak maratonla ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

 

Başkan Harmancı: “22 Ekim’de SOS Çocukköyü Gülsün Diye Maraton’da Buluşuyoruz”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, LTB’nin düzenlenen maratondan elde edilecek gelirin SOS Çocuk Köyü’nde kalan çocukların ulaşımının sağlanması amacı ile alınacak araç için kullanılacağını bir kez daha hatırlattı.

Bir şehrin hayatında büyük yer tutan maratonların, bir şehrin beraber gülmesine, beraber bir hedef doğrultusunda bir araya gelmesine ve o hedefi gerçekleştirmek için koşulduğunu ifade eden Harmancı,  “Maratonlar hepimize bir kimlik kazandırdığı gibi şehre de bir kimlik, bir karakter kazandırıyor. Çünkü Lefkoşa artık yürümüyor, Lefkoşa artık Koşuyor.” dedi.  

 

Maden: “SOS Çocukköyü için el ele vereceğiz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’nda yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu projenin ana sponsoru olmanın ötesinde, kendimizi böylesine güzel bir ailenin ferdi olarak hissediyoruz” dedi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’de göreve başladığı nisan ayı itibarı ile  kurum olarak birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldıklarına vurgu yapan Maden, “Gördüm ki, ülkemizde ‘sosyal sorumluluk’ kavramı Kuzey Kıbrıs Turkcell’den ayrı düşünülmüyor. Bu bizler için gurur verici bir durum. Hele de projenin içerisinde kendimizden çok kıymet verdiğimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız olunca daha da anlamlı hale geliyor” açıklamasında bulundu.

LTB tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Lefkoşa Maratonu”na bu yıl 4. Kez ana sponsor olarak yer aldıklarını ifade eden Maden, Kuzey Kıbrıs Turkcell ile LTB’nin işbirliğinin gelecekte de devam edeceğine inanç belirtti.

“Binlerce insanımızla bir kez daha sağlıklı yaşam için biraraya gelecek, SOS Çocukköyü için hep birlikte el ele vereceğiz” diyen Maden, maratonun sadece
Lefkoşa’da yaşayan insanların katılacağı bir sosyal sorumluluk projesi olmadığını, bu projeye geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm halkın  katılarak katkı koyacağına inandığını söyledi.

 Maden sözlerinin sonunda,  tüm yurttaşlara çağrıda bulunarak  22 Ekim Pazar günü “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor SOS Çocukköyü Gülüyor” sloganıyla gerçekleşecek maratona katkı koymaya davet etti.

 

Akter: “Tüm yurttaşlarımızı maratona bekliyoruz”
SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter ise yaptığı konuşmada, “Hayat bir maratondur. Bir başı ve bir de sonu vardır. Önemli olan ise bu sürede insanın geride bıraktıklarıdır” dedi.

LTB’nin 7 yıldan beridir geneksel olarak düzenlediği Lefkoşa Maratonu’ndan elde edilen gelirin sosyal sorumluluk projelerine aktarıldığına vurgu yapan Akter, bu yılki maraton gelirinin ise SOS Çocuk Köyü’nde kalan çocukların ulaşımının sağlanması amacı ile alınacak araç için kullanılacağını belirterek tüm yurttaşlara  “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor, SOS Çocukköyü Gülüyor” Maratonu’na katılım çağrısında bulundu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75