banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Kale Lions Kulübü Spor Şenliği Yapıldı..!
banner98




Mağusa Kale Lions Kulübü tarafından organize edilen minikler halı saha spor şenliği geleneksel hale getirilerek minik sporcuların katılacağı organizasyonlar önümüzdeki yılda da düzenlenmeye devam edecek.

Mağusa Kale Lions Kulübü tarafından düzenlenen 2.geleneksel Mağusa Kale Lions Kulübü minikler halı saha spor şenliği 2007-2008 doğumlularda Mağusa Spor Akademisi, Dumlupınar, Mormenekşe, Yeni Boğaziçi’den oluşan dört takım yer aldı.

Gazimağusa Karakol İlkokulu halı sahasında gerçekleştirilen spor şenliğinde Mağusa Spor Akademisi, Mormenekşe, Dumlupınar, Yeni Boğaziçi minik takımları arasında karşılaşmalar yapılarak yeteneklerini sergileme fırsatı bulurken, çok kalabalık seyirci kitlesi ve Aileler izledi.

2.Geleneksel Mağusa Kale Lions Kulübü minikler Spor Şenliği karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde tüm takımlara kupalar, katılım belgeleri katkı koyanlara plaketler Mağusa Kale Lions başkanı Ln.Fisun Esatoğlu ve yönetimi tarafından verildi.

Bu arada Mağusa Kale Lions Kulübü yönetimi yeni organizasyonlar düzenlemek için çalışma başlatırken, Ekim ayı içerisinde Satranç turnuvası düzenleme kararı aldı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75