banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa İçin Salon Çalışması..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu heyeti, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek federasyonun Mağusa’da yapacağı çalışmalarda kullanılacak salon konusunda destek talep etti.

Ziyarette federasyon başkanı Hasan Sapsızoğlu, Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyesi Emel Çapkıner, Spor Koordinatörü Basri Aydoğan, cimnastik eğitmeni Bilgin Hasan yer aldı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, 2 ay önce Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile yaptıkları toplantıda Gazimağusa’nın kültür – sanatın başkenti olmasının yanı sıra spor konusunda da iddialı olduğunu konuştuklarını ifade ederek, Gazimağusa’nın fiziki ve coğrafik olarak spora açık ve müsait bir bölge olduğunu söyledi.

Başkan Arter, Cimnastik Federasyonunun başarılı çalışmalarını takip ettiğini, sağlıklı nesiller için işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, çalışmaları detaylandırıp salon konusunda da ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti

KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ise, Gazimağusa Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri takip ettiklerini, belediyenin pandemi döneminde aldığı önlemler ve çalışmalarıyla diğer bölgelere örnek olduğunu ve virüsle mücadele başarılı olduğunu belirtti.

Sapsızoğlu, 2500 sporcuya, 14 kulübe, cimnastik yapılan 24 noktaya sahip olduklarını, sağlıklı nesiller yetişmesi için belediyeden destek beklediklerini ifade etti.

Sapsızoğlu, Gazimağusa’da 3 kulüpleri 400’e yakın sporcuları olduğunu, daha iyi hizmet için belediyelerle işbirliği yapmak istediklerini söyleyen Sapsızoğlu, sadece Lefkoşa’da değil ada geneline yayıldıklarını, Gazimağusa’da yer sıkıntıları olduğunu vurguladı.
Sapsızoğlu, cimnastik ailesi olarak belediye başkanı İsmail Arter ve tüm ekip arkadaşlarına sporumuza gösterdikleri ilgili, alaka ve verdikleri destek için teşekkür ettiklerini de söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75