banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti.. Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Magic Touch Afrodisia 2018 Start Aldı..!
banner98

Kyrenia Off Raod Derneği (KYOFF) tarafından bu yıl beşinci kez organize edilen “Magic Touch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2018”, bugün başladı.

İlk kez 2014 yılında yapılan ve ülkemizin en büyük motorsporları organizasyonlarından biri olan Afrodisia Cyprus Rally-Raid, bu yıl beşinci kez, Magic Touch sponsorluğunda yapılıyor. Girne Magic Plus önünde yapılan açılış törenine Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de katıldı. Ralli, Raid ve Macera kategorileri olmak üzere 3 kategori üzerinden yapılan yarışta toplamda 28 ekip start aldı.

4 gün ve yaklaşık 700 kilometre sürecek olan yarışın ilk gününde ekipler Yusuf Hüdan Seyirci Özel Etabını geçtiler. Girne Amerikan Üniversitesi Kampüsü karşısında hazırlanan etapta yapılan mücadeleyi Niyazi Bedel-Hasan Güney ikilisi ilk sırada tamamladı. Yaklaşık 2,5 kilometrelik etapta günün ikincisi Cem Aytaç-Cevdet Alptürk ikilisi olurken üçüncü Musa Ersoy-Ramadan Kıral ikilisi oldu. Macera kategorisinde ilk günün lideri Edim Macila-Eser Harper ikilisi olurken, Raid kategorisi ilk gün derecelendirilmediler.

İkinci gün ekipler 125 kilometrelik 3 etap geçecekler

6’sı açık etap olmak üzere toplamda 11 etabın geçileceği yarışta ilk uzun gün olan bugün ekipler 3 zorlu etap geçecekler. Sabah 8.30’da Kantara Kamp alanından ilk aracın çıkış yapmasıyla başlayacak olan macerada ekipler önce 42 kilometrelik Hera Etabı’nı, ardından 45 kilometrelik Zeus Etabı’nı ve son olarak 37 kilometrelik Afrodit Etabı’nı geçip günü noktalayacaklar. Format gereği güzergâh gizli tutulurken, gün sonu 17.00’de Kantara Kamp Alanı’nda yapılacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75